Maarten Wauters

een gezonde geest in een gezond lichaam

Natuurlijke gezondheid

Naast het versterken van je zelfvertrouwen en het loslaten van oude bagage is het natuurlijk ook belangrijk om je lichaam optimaal te ondersteunen. Ontdek wat curcumine voor jou kan betekenen.

kurkuma

Voordelen van curcumine

ontstekingsremmend

Chronische ontstekingen liggen aan de basis van heel wat ziektes. Curcumine helpt om de ontstekingen in het lichaam te verminderen.

antioxidant

Curcumine is een sterke antioxidant en beschermt je cellen tegen schade door vrije radicalen. Vrije radicalen kunnen leiden tot oxidatieve stress en kan zo gelinkt worden aan veroudering en aan het ontstaan van ziektes.

versterkt de hersenfunctie

Curcumine verhoogt de bloedtoevoer naar de hersenen en helpt om onze hersenen te beschermen. Curcumine kan een positief effect hebben op je geheugen, concentratie en leervermogen.

verbetert de spijsvertering

Curcimine kan de symptomen van spijsverteringsproblemen verminderen.

helpt het immuunsysteem

Curcumine kan het immuunsysteem versterken en kan ook het lichaam helpen om infecties te bestrijden.

kurkuma als wortel

Supplementen

nadelen van klassieke supplementen

Curcumine is een vetminnende stof waardood het moeilijk opneembaar is voor ons lichaam. Daarnaast wordt curcumine zeer snel afgebroken waardoor het zeer moeilijk is om het hele lichaam te bereiken. Zelfs wanneer men zwarte peper toevoegt, blijft de opneembaarheid beperkt.

Vidafy curcumine supplementen

Dankzij  gepattenteerde BioMS technologie is het probleem van de opneembaarheid opgelost. Zo worden de curcumine druppels van Vidafy wel optimaal opgenomen door het lichaam en blijven ook veel langer actief. Hierdoor zijn deze druppels wel in staat om het hele lichaam te bereiken.

kurkuma poeder met capsules

De druppels

Vidafy Nanofy Curcumin druppels

Curcumin

€50

per flesje

curcumine

vitamine D

Vidafy Curcuma Plus druppels

Curcuma Plus

€60

per flesje

curcumine

vitamine D

vitamine C

gember

Ja, ik wil graag deze druppels.

Ik heb altijd een aantal flesjes op voorraad.